Nagyméretű gyorsnyomdai szolgáltatás


Nagy méretben (akár több méter szélességű, vagy magasságú) történő kivitelezés esetén legoptimálisabb fekete-fehér és színes nyomdaipari feladatok megoldásához.

Alkalmazás, jellemzők: gyors, rövid átfutású kivitelezés

Bővebb leírás


Általános alkalmazási területek

 

Plakát
Nagyméretű kültéri hirdetmény, amelyek a marketing kommunikáció egyik legáltalánosabb vizuális eszköze. Papír alapú alapanyag, melyre tetszőleges grafika nyomtatható. Mérsékelten nedvesség álló. Egyéb felhasználási terület: megállító táblához, citylight táblához, promóciós anyagokhoz.

Molinó
Tetszőleges helyre kihelyezhető, nagyméretű, feltűnő reklámeszköz akár rendezvényre, akár üzlethelység falára. A molinók esetében az anyag tulajdonságából adódóan szükség van szegésre és az igény szerinti kihelyezhetőség szempontjából rögzítő gyűrűk elhelyezésére (ringlizés)

Zászló
Anyagából kifolyólag (hurkolt poliészter) két oldali megjelenítést biztosít kül- és beltéren egyaránt. Kültéren erősen, de beltéren is ajánlott valamilyen tartószerkezet, amely a jobb láthatóságot garantálja.

Öntapadó fólia (matrica)
Öntapadó hátfelülettel rendelkező nyomdai termék. Minden olyan esetben alkalmazása hasznos lehet, amikor gyors felhelyezhetőségre van szükség és ragasztáson kívül más rögzítéstechnika nem jöhet szóba. Ragasztható: üvegre, mágneslapra, bútorra, járműre.

Vászonkép
Fakeretre feszített, nyomtatott művészi vászon. Különböző irodai vagy otthoni dekoráció fontos eleme lehet.

Megállító tábla plakát
A kétoldalú reklámfelületet biztosító, saját lábán álló keretbe való cserélhető beltartalom. Összetekerhető reklám felület (roll-up)
Olyan mobil reklámeszköz, amelyben ponyva, plakát, vagy zászló könnyen az erre a célra kialakított tokban összetekerhető. Legfőbb előnye, hogy tetszőleges helyen, könnyen és gyorsan felállítható.

Világító tábla
Különböző fényforrással megvilágított tábla. Megvilágításhoz általában LED-et vagy neoncsöveket használnak, ezzel növelve az energiatakarékosságot. Fontos szerepet játszik kora esti szürkületnél vagy sötétségnél is, a figyelemfelkeltő hatás érdekében.

Cégtábla és egyéb tábla
Merev anyagra, általában plexi vagy habosított PVC- re létrehozott szöveg vagy grafika. A táblák a célnak megfelelően különböző vastagságban érhetőek el.

Épületháló
Épületreklám kivitelezéséhez optimális megoldás. Anyagából kifolyólag lyukacsos, így a légáteresztő hatása miatt nem csak falra, hanem keretre, állványra egyaránt rögzíthető, ahol légáramlás történik.

Ponyva
Hasonlóan az épülethálóhoz a ponyva is tökéletes épületreklám megvalósításához. Viszont az épülethálóval ellentétben a ponyva nem légáteresztő, így biztonsági okokból olyan helyeken lehet alkalmazni, ahol a szél által generált fizikai terhelés minimális.

Utómunkálatok

 

laminálás (fényes és matt): lapra helyezett műanyag bevonat, amely komolyabb megjelenést és használattal szemben ellenállósságot biztosít

ringlizés:

 

@grafikON

 
grafikonTile-2
grafikonTile-1
grafikonTile-3
grafikonTile-4

AjánlatkérésCégadatok:
GrafikON.hu Kft.
Székhely: 5000 Szolnok,
Kisgyep utca 13.
Adószám: 22786782-2-16
Cégjegyzékszám:
16-09-012344

Iroda:
Cím: 5000 Szolnok,
Olajbányász sétány 1.
E-mail: info@grafikon.hu
Telefon: +36 70 60 56789
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig 10-17 óráig

 
 

Ajánlatkérés

 

Cégadatok:
GrafikON.hu Kft.
Székhely:
5000 Szolnok, Kisgyep utca 13.
Adószám: 22786782-2-16
Cégjegyzékszám:
16-09-012344

Iroda:
Cím: 5000 Szolnok,
Olajbányász sétány 1.
E-mail: info@grafikon.hu
Telefon: +36 70 60 56789
Nyitvatartás:
Hétfőtől péntekig 10-17 óráig